Vážení rodiče,

ráda bych se vám touto cestou představila jako nová ředitelka MŠ Hlubočepy a popřála vám i dětem šťastné vykročení do nového školního roku. Věříme, že i přes komplikace v podobě preventivních opatření z důvodu šíření onemocnění Covid 19 bude nový školní rok plný radosti, smíchu a milých setkání ve školce.

Společně s učitelkami a provozními zaměstnanci mateřské školy chystáme vše potřebné na nový školní rok. Těšíme se na viděnou 1. 9. – provozní doba školky bude v obvyklé době od 6:30 do 17:00. Vstup rodičů do budovy podle aktuálních informací shora není zakázán. U vstupu, prosíme, použijte dezinfekci rukou pro sebe, děti si budou dezinfikovat ruce při vstupu do třídy pod dohledem učitelek.

Vzhledem ke změně semaforu pro Prahu na oranžovou doporučujeme mít s sebou při přivádění a vyzvedávání dětí roušku pro případ, že bude nutné, aby ji rodiče v prostorách MŠ měli nasazenou.

Nezapomeňte prosím dát dětem také jednu čistou roušku uloženou v igelitovém sáčku označeném jménem dítěte do šatny pro případ, že by se u někoho objevily příznaky respiračního onemocnění. Roušku zde ponechte do odvolání.

Třídní schůzky jsou naplánovány na pondělí 7. 9. od 17:00, prosíme o účast bez dětí. Prosíme o účast pouze jednoho zákonného zástupce dítěte z důvodu prevence šíření infekčních onemocnění. Vezměte si s sebou roušku.

V příloze zasílám aktualizované informace ohledně prevence onemocnění Covid 19, prosím o jejich přečtení.

S pozdravem

Lenka Bohuslavová, ředitelka MŠ Hlubočepy