leták-praha5-RGB

V novém školním roce se opět spouští program Aktivní město Praha 5 s příspěvky na pravidelnou sportovní činnost dětí

I v novém školním roce se mohou rodiče dětí mladších 18 let zapojit do programu Aktivní město a získat od radnice MČ Praha 5 příspěvek ve výši 1 000 Kč na své pravidelné sportovní aktivity. Obdobně jako v předchozím ročníku mohou rodiče příspěvky využít na sportovní aktivity poskytované stovkami organizací nejen na Praze 5, ale i v ostatních městských částech hlavního města. Jednou z podmínek pro uplatnění příspěvku je, že je pořadatel dané aktivity je registrován v programu Aktivní město prostřednictvím aplikace www.aktivnimesto.cz.

Na letošní ročník příspěvku na sport, schválil rada MČ Prahy 5 částku 2 milióny korun. Do konce roku tak má možnost několik tisíc dětí z městské části Prahy 5 využít svůj příspěvek v souladu s pravidly na pravidelné sportovní aktivity.

Rodiče (zákonní zástupci dětí) se budou moci do Aktivního města registrovat na adrese www.aktivnimesto.cz po zahájení školního roku, od 1. září 2021, kde se také dozvědí veškeré detaily k programu Aktivní město Praha 5. Žádosti o příspěvek bude možno podávat až do vyčerpání rozpočtu, nebo do 27.12.2021, ale není na co čekat. Zaregistrujte se, požádejte o příspěvek a užijte si zábavu dětí co nejdříve.

Veškeré informace k projektu Aktivní město naleznete na webových stránkách www.aktivnimesto.cz.